marți, 14 iulie 2015

Intervenţii participative - Şcoala nr. 31, Tei, Bucureşti

 Acest modul a avut loc in cadrul proiectului Spaţii Urbane în Acţiune si a cuprins trei faze: cartografierea curţii şcolii, propuneri de îmbunătăţire a diverselor locuri şi realizarea ideilor in cadrul unui atelier practic cu durata de o zi.

Initial, copiii au identificat locurile care le plac şi cele care nu le plac din curtea şcolii, ulterior au venit cu idei şi propuneri de îmbunătăţire. După lucrul în echipe şi prezentările finale ale soluţiilor, toata lumea a votat şi s-au ales cele mai potrivite trei propuneri. Duminică, 10.05.2015, copiii şi îndrumătorii au realizat efectiv ideile într-un atelier de lucru cu lemn, bormaşini, vopsele şi pensule.
Serie de ateliere îndrumate de Alex Axinte, Cristi Borcan (studioBASAR) şi Sabina Lefter (Asociaţia Komunitas).

Voluntari: Maria Daria Oancea, Măriuca Tocae şi Stefan Ciobanu

Proiectul ”Spații urbane în acțiune” este coordonat de Asociația Komunitas, se derulează în parteneriat cu Asociația ArtWe, Fundația  Tranzit, Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de grupul de arhitecți studioBasar.
Proiectul ”Spații urbane în acțiune” este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene, accesaţi www.eeagrants.org, www.fondong.fdsc.ro

Detalii suplimentare pe pagina de Facebook a proiectului:
https://www.facebook.com/spatiiurbaneinactiune

Mai multe poze se pot vedea aici:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1614320122144343.1073741856.1450996658476691&type=3







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu