vineri, 25 decembrie 2015

Spații Urbane în Acțiune. Activare comunitară în cartierele de blocuri din București


A fost urcata online cartea ”Spații Urbane în Acțiune. Activare comunitară în cartierele de blocuri din București”- unul dintre materialele principale de diseminare a metodelor de lucru testate în cadrul proiectului ”Spații Urbane în Acțiune”, care s-a derulat pe o perioadă de 19 luni (mai 2014 – noiembrie 2015)

Publicația debutează cu o serie de articole de Bogdan Iancu, Anca Tîrcă și Ştefan Ghenciulescu, care teoretizează pe marginea subiectelor de interes ale inițiativei: cercetare socio-antropologică, activare/ recuperare a spațiilor publice și educație.

În partea a doua, publicația cuprinde o descriere a tuturor componentelor proiectului și a activităților sale.

În final, se prezintă proiecte şi iniţiative de activare comunitară din alte locuri: R-Urban (aaa, Paris), Parcul Zaikin (Oberliht, Chişinău), La Terenuri (Colectiv A, Cluj) şi CeRe (Bucureşti).Am publicat online cartea "Spatii Urbane in Actiune. Activare comunitara in cartierele de blocuri din Bucuresti”.

Cartea a fost publicata cu sprijinul Asociatiei Tranzit.ro si finantata printr-un grant primit de la Ordinul Arhitectilor din Romania. Ea poate fi gasita accesand linkul de mai jos. Va dorim lectura placuta si speram ca veti gasi o sursa de inspiratie in povestea proiectului nostru:

http://spatii-urbane.ro/ghid-de-proiect/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu